A nuk u zbulua më shumë se ç’duhet në këtë fustan Learta?

Learta Jakupi është personazhi më i dashuar dhe më i adhuruar nga audienca shqiptare. Reja…

Lexo më shumë
Troftë me arra

Një vakt i shëndetshëm për të gjithë familjen. Qepën grijeni imët dhe skuqeni me vaj…

Lexo më shumë
Kështu mund të pastroni mëlçinë me lëngun e panxharit

Mëlçia luan një rol shumë të rëndësishëm në pastrimin e organizmit nga toksinat. Megjithatë, funksioni…

Lexo më shumë